De Karpendonkse Hoeve

“Achter elk geserveerd gerecht zit een apart verhaal”

Bij restaurant de Karpendonkse Hoeve vindt u geen “fusion”, geen “kruisbestuiving”, maar een keuken die thuishoort in de “nieuwe wereld”. Vaak authentieke gerechten uit binnen- en buitenland waar een eigen interpretatie aan wordt toegevoegd. Dit geheel krijgt sinds enkele weken een extra dimensie omdat Karina Cerântola uit Brazilië aan het keukenteam is toegevoegd. Ze heeft onder meer ervaring als chef-kok bij Grande Hotel Campis Do Jordao en in het atleten restaurant van het Olympisch Dorp in Brazilië (2016). Ook onze buitenlandse reizen en de bekende internationale Guest Chefs die in de keuken van restaurant de Karpendonkse Hoeve hebben gekookt dragen bij aan deze “nieuwe” keuken.  Achter elk geserveerd gerecht zit een apart verhaal. Wat is leuker dan bij alles dat op tafel verschijnt het hoe en vooral het waarom te horen?

Kunt u niet wachten en wilt u eerder een bezoek brengen? Kijk dan hier voor meer informatie.
De Wielewaal invites De Karpendonkse Hoeve